PNWDS - PNWDualSport

A Place to Share Your Dual Sport Passion

Established Jan 03, 2009
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 posting buttons working?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
griz901

avatar

Posts : 931
Join date : 2009-02-20
Age : 52
Bike : Honda XR650R

PostSubject: posting buttons working?   8/28/2010, 5:39 pm

Was wondering if firefox is having problems using the editor options while posting?

Bold buttons, Italics etc...

They don't seem to be working for me this fine evening (Firefox 3.6.Cool


Example (using bold button/italic button): [b][i]This is griz
Back to top Go down
griz901

avatar

Posts : 931
Join date : 2009-02-20
Age : 52
Bike : Honda XR650R

PostSubject: Re: posting buttons working?   8/28/2010, 5:48 pm

[b][i]Yo Momma

(trying it in explorer)
Back to top Go down
Inspector
Moderator
avatar

Posts : 1654
Join date : 2009-01-23
Age : 46
Bike : Beta 400rr

PostSubject: Re: posting buttons working?   8/28/2010, 7:12 pm

i'VE Neever never had any problems with it and i have FF

multi-quote thou has never worked for me.
Back to top Go down
griz901

avatar

Posts : 931
Join date : 2009-02-20
Age : 52
Bike : Honda XR650R

PostSubject: Re: posting buttons working?   8/28/2010, 8:00 pm

*Strange

LOL (get it??? the *... lol)

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: posting buttons working?   

Back to top Go down
 
posting buttons working?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PNWDS - PNWDualSport :: Forum :: Forum Problems, Suggestions, and Helpful Hints.-
Jump to: